Roses Author Ilya Abdullah Read & Download ¼ 6

Ilya Abdullah æ 6 Read & Download

Roses Author Ilya Abdullah Read & Download ¼ 6 Ô ✸ [PDF] ✈ Roses By Ilya Abdullah ✴ – Tushna-hram.ru DZAKRY kecewa wanita yang dicintai sepenuh hati berkahwin dengan adiknya sendiri Hari hari yang dilalui dengan hati yang suram dan Dzakry sudah tidak tahu untuk 'tersenyum' Namun nota berwarna warni y DZAKRY kDan Dzakry Sikap tidak yakinnya itu memakan diri apabila Rima gadis yang turut menyukai Dzakry mengambil kesempatan Rose Lin mula menjauh dan membawa hati Dzakry kecewa kerana Rose Lin masih mahu berdiam diri dan membiarkan Rima terus menerus berlakon dihadapannyaSekuntum rose merah diselitkan pada nota terakhir buat DzakryAdakah cinta pertama Rose Lin akan terus terpendam.

Free download Õ PDF, eBook or Kindle ePUB æ Ilya Abdullah

Ilalui dengan hati yang suram dan Dzakry sudah tidak tahu untuk 'tersenyum' Namun nota berwarna warni yang diterima telah mengubah jalur kehidupan suram Dzakry Dzakry mula menjejak si gadis misteri pemberi nota berwarna warniNota kaler itu mewarnai hidupkuRose Lin gadis bisu yang menyimpan perasaan suka kepada Dzakry Atas ketidaksempurnaannya nota menjadi bicara antara dia.

Roses Author Ilya Abdullah Read & Download ¼ 6 .

review Roses Author Ilya Abdullah

Roses Author Ilya Abdull[PDF] Roses By Ilya Abdullah Tushna hram.ru DZAKRY kecewa wanita yang dicintai sepenuh hati berkahwin dengan adiknya sendiri Hari hari yang dilalui dengan hati yang suram dan Dzakry sudah tidak tahu untuk 'tersenyum' Namun nota berwarna warni y DZAKRY kecewa wanita yang dicintai sepenuh hati berkahwin dengan adiknya sendiri Hari hari yang d.

4 Comments on "Roses Author Ilya Abdullah Read & Download ¼ 6"

  • Joy (Cheery♡Reads)

    Roses Author Ilya Abdullah Read & Download ¼ 6 Roses Author Ilya AbdullI really like the idea behind Roses but unfortunately it did not live up to expectations The story ended right where it started Rose Lin was a poor heroine and a pushover uite understandable since she has low self confidence due to her disability but it got to a point where I felt like shaking herOther than that the issue that bothered me the most was the poor editing It was full of glaring mistakes and greatly affected my reading


  • Bhanfb

    Roses Author Ilya Abdullah Read & Download ¼ 6 Roses Author Ilya Abdull#frombhanRoses Nampak cantik aje kulit plus limited edition Bhan pun beli lahBhan rase idea dia penuh kalau dia dapat hurai sehurai2nye Eve


  • mRs bOo ^_^

    Roses Author Ilya Abdullah Read & Download ¼ 6 Roses Author Ilya Abdulljalan cerita sbnrnya best tapi macam rushing je nak siapkan this storyso jadi bila baca la dah nak habisto much typokne baca dua tiga kali baru faham


  • Sha Mohamed

    Roses Author Ilya Abdullah Read & Download ¼ 6 Roses Author Ilya AbdullSuka novel niesimple dan ringkasTerasa seolah membaca karya orang lainNampak sisi lain penulis Ilya AbdullahCerita yang sangat sweet dan simpleRasa seolah kembali seperti remajaSha suka watak Dzakry dan Rose LinSesungguhnya setiap kita ada kekurangansebab tu kita saling melengkapi