read Be My Wife ebook ☆Ñ tushnahram

kindle Be My Wife

[Epub] ➣ Be My Wife ➤ Nurul Ain Syuhada – Tushna-hram.ru HUBUNGAN baik yang terjalin di antara Elman dan Hannah sejak dari kecil retak dek satu insiden Walaupun bukan salah Hannah namun gadis itu tetap bersalah pada pandangan mata Elman hinggakan lelaki ituEpub Be My Wife Nurul Ain Syuhada Tushna hramru HUBUNGAN baik yang terjalin di antara Elman dan Hannah sejak dari kecil retak dek satu insiden Walaupun bukan salah Hannah namun gadis itu tetap bersalah pada pandangan mata Elman hinggakan lelaki itu HUBUNGAN baik yang terjalin di antara Elman dan Hannah sejak dari kecil retak dek satu insiden Walaupun bukan salah Hannah namun gadis itu tetap bersalah pada pandangan mata Elman hinggakan lelaki itu membencinya sehingga mereka melonjak dewasa Perasaan SAYANG itu bukan susah untuk menjadi BENCIKerana harta

mobi Ï Be My Wife ó Nurul Ain Syuhada

Be My Epub Elman akur dengan permintaan ibu bapanya asalkan harta keluarganya tidak jatuh ke tangan orang lain Walaupun dulu memang sayang dulu memang cinta namun perasaan itu telah lama terkubur Fikir Elman keperitan yang dia alami tak seteruk layanannya terhadap HannahLain pula di pihak Hannah Rasa hormat kepada Elman yang berpangkat abang kepadanya sejak dari kecil membuatkan dia hanya menerima cara layanan lelaki yang bergelar suami itu Syurga di bawah tapak kaki suami kan Menguburkan rasa cintanya kepada lelaki lain dan menerima jiran sebelah sebagai suami bukan suatu

Nurul Ain Syuhada ó Be My Wife text

Be My WifeKeputusan yang mudah baginya Hati merintih dan doa tidak pernah terputus“Abang kenapa abang pakai apron terbalik” HANNAH‘Terbalik Aiyayai Buat malu betul Dahlah dia nampak aku pakai apron terbalik pulak tu’ ELMAN“Abang Elman yang masak” HANNAH“Then Ingat ada orang gaji ke dalam rumah ni” ELMANTapi Kalau dah namanya duduk sebumbung siapa kata cinta tak boleh berputik kembali di antara lelaki dan perempuan Saat cinta mula berkembang Allah menguji mereka dengan pelbagai ujianSekuat mana hati Hannah kepada Elman Permintaan yang bermula daripada paksaan bagaimana pengakhirannya

9 Comments on "read Be My Wife ebook ☆Ñ tushnahram"

  • Nonieღserenity2bliss

    read Be My Wife ebook ☆Ñ tushnahram Be My WifeAnnouncement before review N nak jual buku ni for RM13 Pada sesiapa yang berminat boleh lar PM Cerita ni tak seperti yang N sangka N ingatkan cerita dia romantic comedy tapi rupa rupanya tidak Cerita ini penuh dengan pengajaran tentang pengorbanan seorang wanita yng berg


  • Tie Tinie

    read Be My Wife ebook ☆Ñ tushnahram Be My Wifedone this bookbut cannot go sangat kebudak2anadoiii mmg x boleh lacara penulisan sama dgn novel pertama hurm susah nak cakap so u all baca sendiri la ek


  • Zyra

    read Be My Wife ebook ☆Ñ tushnahram Be My WifeLebih suka cinta kontrak sebab cerita dia lebih segar dan kelakarmgkin sbb aku suka cerita santaiTapi dalam novel kedua kali ini gaya penulisannya nampak lebih matangdan konflik yang berlaku pun menarikI likeeeBanyak konfliknya tapi setiap konflik yg berlaku tak meleretsekali lagi I likeeetotal 35 star


  • Suria A.Rahman

    read Be My Wife ebook ☆Ñ tushnahram Be My WifeBe My Wife karya kedua penulis Nurul Ain Shuhadaagak mengecewakan karya pertamanya 'Cinta Kontrak' lebih segar dan lebih mudah faham novel terbaru ni agak serabutlah plot ceritanya sy paham kes santau memang sinonim dgn masyarakat sekarangtapi rasanya ada isu lain yg boleh diketengahkan kot kisah santau kisah salah faham kisah pembunuhan kejammcm anime detektif conan pulak bagi sy karya kedua ni gagal memikat hati untuk menamatkan dengan keterujaan tak tunggu ke mukasurat terakhir sy dah tutup buku sorry


  • Farah Adibah

    read Be My Wife ebook ☆Ñ tushnahram Be My Wifeassalamualaikummacam biasa karya nurul ain syuhada tak menghampakan pembacakarya ke dua dia ni sangat the bomb tak menghampakan saya B saya sangat suka baca Hannah yang tabahElman yang pada awalnya sangat annoying tp di pertengahan sudah menjadi suami yang sangat i inginkanhehelebih banyak konflik yang ada dalam novel bmw ninampak kematangan si penulisi pun tak sangka NAS boleh tulis macam nidia muda lagi kottua setahun dua je dari sayapart sedih pun sedihkesian Hannahanak2 Hannah dan Elman yang sangat comel bagi iwalaupun novel ni tak setebal novel karya MJ


  • Armaaprilia

    read Be My Wife ebook ☆Ñ tushnahram Be My WifeAssalamualaikum Saya dari Indonesia saya masih 18 tahunSya suka sangat dengan novel ni meskipun saya cuma dapat baca sampai bab 20 je Itupun saya baca di blog kak Ain Sebab sya tak ada novel inigantunglah baca novel ni tak dapat ba


  • Sabrina Azhari

    read Be My Wife ebook ☆Ñ tushnahram Be My WifeReview


  • Praveena

    read Be My Wife ebook ☆Ñ tushnahram Be My WifeVery nice


  • Shima Sahari

    read Be My Wife ebook ☆Ñ tushnahram Be My WifeBest Cerita ni tapi kenapa tiada sambungan dia